Dagens - Wrangler

Makeup – Kristina Young

Søde Kristina Young kom forbi klinikken i går eftermiddags, kort forinden havde vi fået en skøn øjenskygge palette hjem fra Guerlain. Jeg havde gået og overvejet, hvordan man kunne bruge de smukke grønne juvelfarver. Jeg valgte at lave smokey eyes udelukket med de grønne farver.

 photo edit-1067_zps750bd20f.jpg

 photo edit-1062_zpsc5472727.jpg

Jeg synes i skulle tage og tjekke Kristinas blog ud lige HER! Hun var i øvrigt et af de fabelagtige mennesker jeg spenderede min modeuge med!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Wrangler