Det der gør et hjem, til et hjem.

Dagens – Wrangler

Hej Bloggen

I mellem arbejdet i klinikken, og tilvænningen til en ny by, er det svært at finde tid og sted til at få taget outfit billeder, men søde Sofie som jeg bor hos i de her dage, mindede mig om det i går, og heldigt for mig er hun ret ferm med et kamera!

 photo IMG_0296_zps19aa181a.jpg

 photo IMG_0304_zps776294d7.jpg

 photo IMG_0320_zps77fd4452.jpg

 photo IMG_0317_zps47b9d5fd.jpg

Jakken er et handdown fra min mor, jeg siger jer, jeg blev glad da hun spurgte om jeg ville overtage hendes Wrangler Cowboyjakke. Helledusseda hvor har jeg gået og håbet på at det ville ske en dag. Den er altså en klassiker! Jeg har haft den på siden jeg fik den, dagen før jeg startede i klinikken. På en måde gør den mig lidt tryg nu hvor alt er så nyt. Skjorten er fra H&M, kjolen er fra Masai og skoene New balance.

Nu starter endnu en ny dag for mig i Århus!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der gør et hjem, til et hjem.