Blondiner har det sjovere + en varm anbefaling!

Det der gør et hjem, til et hjem.

Weekenden gik også med at pakke alle mine ting ned, og da jeg så ned i denne flyttekasse, gik det op for mig, at de her 5 ting alle sammen har en speciel betydning for mig, og er det der er med til at gøre mit hjem til et hjem, uanset hvor jeg bor!

 photo 1079482_10151691308248369_940960852_n_zpsac6253e2.jpg

1. Billedet af den grædende pige
Billedet her har fulgt mig siden jeg var omkring 10 år gammel, min far synes det er helt forfærdelig grimt, og kan ikke forstå jeg har slæbt det med mig og stadig hænger det op.
Men jeg har siden jeg var lille haft en hang til vintage indretning, og guldrammen er i sig selv vidunderlig. Jeg har altid godt kunne lide motivet, i virkeligheden har jeg nok altid været hammer melankolsk! Nu er det en del af mig.

2. Uglen
Den kære ugle, som med tiden har fået lir, i form af perler, har jeg haft så længe jeg kan huske. Den stod altid på hylden med mine bøger. Da jeg var helt lille var jeg faktisk lidt bange for den, men med tiden er jeg begyndt at elske den. Nu synes jeg bare det er mega cool, specielt med perlerne! 😉

3. Bjørn Wiinblad fadet
I al den tid jeg kan huske, er alle festmiddage blevet serveret på Bjørn Wiinblad stel hos mine forældre. Jeg har altid elsket det, og jeg emmer efter at få det selv. Fadet her fik jeg lov at tage med mig da jeg flyttede hjemmefra, det har igenne alle mine teenage år stået til pynt med lys på.

4. Mine første sko
Der behøver nok ikke den helt store forklaring til denne her. Det er mine første sko, og overvej lige hvor nuttet de er!?

5. Lysestager
Det er ikke fordi at netop denne lysestage har den store betydning for mig, men lysestager i det hele taget. Det er noget jeg har fra min kære mor, som hver aften tænder levende lys.

Nu er jeg i Århus igen, og to uger frem, indtil jeg flytter officielt!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • […] 4. Jeg jobbede for Jordan og Kompas kommunikation som makeup artist det kan du læse mere om HER! 5. Smukke Gittemary fra bloggen Picture of Mary, var en af dem jeg fulgtes meget med, super skøn […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blondiner har det sjovere + en varm anbefaling!