WORKING GIRL!

Af hjertet tak, Odense!

Det var meningen at der skulle ske en masse på bloggen i dag, hvilket der stadig komme til, jeg havde dog regnet med at skrive et andet indlæg end dette, men nogle gange skal indlæg komme ud af det blå og lige fra hjertet.

 photo IMG_2128_zps06a8619b.jpg

 photo IMG_2125_zpsc9a7ad40.jpg

 photo IMG_2130_zps2fc5050d.jpg
Om lidt vinker jeg farvel til Odense. Jeg glæder mig helt enormt meget til at skulle til Århus, til nye eventyr og forhåbenligt nogle gode år på min nye arbejdsplads/elevplads. Når det så er sagt, så kommer jeg eddermame til at savne Odense, så meget at det næsten gør ondt indvendigt! Til morges valgte jeg at gå en rigtig smuk tur hjem, igennem Odense.  Jeg havde brug for at besøge steder i Odense der har betydet meget for mig, derfor blev gåturen en længere affære med musik i ørene og tårer i øjnene. For hvordan tager man afsked, på så kort tid, river teltpløkkerne  op og forlader den by og de mennesker man elsker aller mest? Havde jeg ikke været “nødsaget” til at flytte, havde jeg ikke gjort det før der måske var et spændende jobtilbud om nogle år. Men jeg tror det er godt, godt at komme væk fra de vante omgivelser, og virkelig komme ud og stå endnu mere på egne ben! Odense  var lige så smuk som jeg altid vil huske den, og det blev til den officielt sidste tur på Boogies i nat som rigtig Odenseaner (BUT! : I’ll be back!!!)

Alt er gået så stærkt at jeg næsten ikke har haft chancen for at kigge tilbage på alt hvad der er sket det sidste år, specielt for mit forhold til Odense. Det har været et af de bedste år i mit liv, jeg har udviklet mig, fundet mig selv, og plejet gode forhold og fået en håndfuld nye mennesker ind på livet.

Der ryger en kæmpe stor tak ud til “mine piger”, altså mine veninder som har været fantastiske i medgang og modgang, altid! Mine forældre og familie som gør at jeg stoler på mig selv, og tror på at Århus bliver kæmpe stort og fedt for mig! Min smukke mormor som har givet mig så mange gode oplevelser de sidste par år, som jeg troede jeg aldrig kunne få med hende. Tak til alle de mennesker der var med til at stable Klædeskaberiet på benene i februar, som helt klart er noget af det fedeste jeg har været med til at lave her i byen. Tak til Sommerglædeholdet som portrætter Odense som den fantastiske by den nu engang er! Af hele mit hjerte tak! (Og så har jeg vidst også snart været så sentimental, at en tiendedel kunne have været nok!)

Odense vil altid være i mit hjerte!

Nu skal jeg ud af døren, og købe mig noget mad, og have pakket resten af mit hjem ned.

– Lise Emilia

14 kommentarer

 • […] føles som i går! Er sammen med februar en af de måneder der har haft mest betydning dette år. Jeg rykkede nemlig teltpløkkerne op af mit højt elskede Odense og flyttede til smilets by, for at starte som kosmetiker elev. Alt var nyt, fuldtids arbejde, nyt hjem, nye mennesker og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århus er fab. Du bliver stensikkert glad der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt indlæg! Og som du siger, så skal nogle indlæg jo bare være i øjeblikket og hvad man har på hjerte – det er i min mening der man mærker bloggeren allermest. Nå, men jeg ville egentlig bare sige at jeg er sikker på du vil elske Aarhus! Det gør jeg i hvert fald, og du må endelig sige til, hvis du vil drikke en kop kaffe en dag!

  Knusssss
  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Vi skal da helt klart drikke kaffe en dag søde!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Q

  ihhh altså, så var det jo dig jeg så på boogies i går, fortryder at jeg ikke sagde hej!
  Men det var første gang jeg var der, og jeg var sgu ikke sikker på om det var dig!
  Jeg er selv lige flyttet til Odense, og det er opløftende at hører hvor du glad du er for byen, jeg håber jeg får samme glæde, det er noget større end den bette flække jeg kommer fra! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Boogies er byen bedste bar! 😉 Så har du med garanti set mig danse mærkeligt!
   Du kan følge med i fede kulturelle events på sommerglæde.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Angelo Sunesen

  Du er i hvertfald velkommen i dejlige Aarhus:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Katrine Jensen

  Det bliver fedt at få en “ny” blogger til Aarhus! Jeg håber du bliver glad for at være her, Aarhus er en dejlig by!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Mon ikke jeg nok skal bliver glad for smilets by! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Poulsen

  jeg får helt lyst til at flytte til Odense af at læse det her indlæg! Jeg synes du er pisse sej at du springer ud i det hele på den her måde! Ben i næsen, det må man sgu give dig Lise Emilia!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Møller

  Fantastisk indlæg, jeg tror jeg taler for flere når jeg siger at vi(Odense) er kede af at skulle af med dig! Jeg har altid synes det var så fedt at der var en Odenseansk blogger som dig! Nu må du ikke glemme Odense helt, mens du oplever nye ting i Aarhus!

  Jeg glæder mig selvfølgelig til at følge med i dit nye liv der!

  Mange hilsner fra en fellow Odensepige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Hvor er du bare sød! Hvem ved, måske kommer jeg tilbage til byen efter min uddannelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKING GIRL!