CFW Streetstyle - Christina J

Dagens – Modeugens 3 dag

Hej Bloggen

Her er det 3 og sidste outfit fra min modeuge. Faktisk også det outfit jeg var mest tilfreds med selv. Som de fleste af jer med tiden nok har regnet ud, er der ikke meget lyserrødt og blomstret over min person, men jeg må indrømme at det hårbånd jeg har på her, det kunne jeg altså godt gå hen og blive rigtig stor fan af!

 photo DSC_0357_zps0569a936.jpg
 photo cfw31_zps51905bad.jpg

 photo DSC_0369_zps706f0798.jpg
Kjole – Masai // Vest – Monki // Sko – Vagabond // Hårbånd – H&M

Jeg havde planlagt det sorte minimalistiske men også dramatiske outfit hjemmefra, men jeg fik lyst til at brække det lidt op med et ordenligt slag femininitet. Da jeg så hårbåndet her i H&M, gik der et lys op for mig, og det kom med hjem.

Jeg fik nogle søde kommentarer på mit hår, så mon ikke det kommer på igen til særlig lejligheder!

Skoene er nye og fra vagabond! Og jeg fornemmer at de bliver mine nye favoritter her i det kommende vinterhalvår.

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • […] 1. Jeg tog til modeuge i ført mine laksko, det er begyndt at blive en tradition! 2. En af mine looks stod på pink, orange og vintage jakke!  3. Under modeugen havde jeg en dag sammen med smukke Christina – find hende på instagram som HOUSEOFCJ 4. Jeg jobbede for Jordan og Kompas kommunikation som makeup artist det kan du læse mere om HER! 5. Smukke Gittemary fra bloggen Picture of Mary, var en af dem jeg fulgtes meget med, super skøn pige, med en alt for fed stil! 6. Vi fik taget et fællesfoto om fredagen  7. Som den makeup-nørd jeg nu engang er, tilbød jeg Kristina Young en hurtig makeup inden vi skulle til show 8. Ingen kommentar, ud over “vi er da meget søde” ikke? 9. Jeg forsøgte mig med blomster i håret, og blev ret stor fan af det. Se outfittet HER! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WHAT A BABE!!! Er helt vild med det blomsterbånd til dig!! Det klæder dit hår så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig et fantastisk smukt outfit Lise! 😀
  – Meike (www.undertherose.bloggersdelight.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CFW Streetstyle - Christina J