Back to blond

Luksus camping here i come!

Reklame

Campping for mig trække tråde til min barndom hvor vi i den danske sommer har boet i telt der blev så genneblødt at luftmadresserne begyndte at flyde. En campingvogn vi måtte søge ly i og give op på forteltet fordi det pludselig haglede. Åh ha, ja sådan er den danske sommer jo så omskiftelig. Dog har jeg altid haft det sjovt på de ferier hvor vi har camperet. De aller bedste har dog været steder hvor der var badeland mm. Desværre har jeg aldrig været på camping i udlandet. Det tror jeg helt ærligt er en hel anden oplevelse. En form for luksus camping, med kæmpe pool, lækker mad og en masse andre spændende muligheder. Tænk sig at kunne få alt det på en campingplads, samt et noget bedre og mere stabilt vejr. Se lige camping castell montgri der er jo ikke et øje tørt. Måske jeg kan lokke nogen med på en campingtur næste sommer, selvfølgelig skal der liiige en campingvogn i hus og den slags, men nøj det kunne være sjovt. Men mon ikke man også kan leje sig ind i en sådan et sted. Kunne snildt tage et par uger på luksus camping i spanien, med drinks og nogle gode venner.

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to blond