ELEVPLADSEN ER I HUS!

Back to blond

Hej Bloggen

Sikke er vild weekend jeg har haft, jeg fik fejret elevpladsen, og set en masse skønne mennesker. Jeg kan næsten ikke forstå hvad det er der sker omkring mig, med flytning og alt den slags. Jeg skal til Århus på tirsdag og se på et værelse i et bofællesskab, og jeg håber godt nok at jeg får det!

Jeg lavede inspirations indlæg til håret forleden, og flere af meldte tilbage at de enten godt kunne se mig med blond eller lavendel hårfarve. Hvis ikke det var fordi jeg starter i klinikken d.12 hvor jeg gerne skal se lidt formel ud, så havde jeg farvet det lavendel, men det blev altså blond. Det har stadig lidt et jordbær skær, og det komme nok til at tage en farvning eller to til, før jeg slipper af med den. Men efter flere år som brunette, er det ret spændende og nyt for mig at se mig med en hårfarve hen imod mit naturlige blonde.  Her er det så! (Lavendel må blive en anden god gang!)

 photo IMG_1664_zps0d1c536f.jpg

Jeg blev så glad da min mester meldte ud at jeg først skulle starte d.12 august (frem for i dag) det betød nemlig at jeg så alligevel godt kunne komme til modeuge, som jo starter på onsdag. Jeg glæder mig som altid rigtig meget, og jeg slutter min ellers meget rolige sommerferie af med maner!

Det vil derfor handle om modeuge de næste par dage her på bloggen. Både om hvad jeg skal have på, inspiration til outfits, og et indlæg til dem af jer der godt kunne tænke jer at smage lidt på modeugen, der er nemlig nogle events som alle kan deltage i, som jeg meget gerne vil dele med jer!

– Lise Emilia

   

5 kommentarer

 • Det klæder dig super godt med blond hår…. (nok bedre end med lavendel ha ha)
  – og hvor er det fedt for dig, at du kan komme til modeugen 🙂
  Jeg vil spændt læse med…. for jeg er lige startet på arbejdet igen og skal så følge med på DRk (og på andre blogs selvfølgelig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Knudsen

  Den skjorte harmonere perfekt med sin læbestift! Hvor er skjorten fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak 🙂 Den er en vaske ægte vintage herre skovmandsskjorte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Knudsen

   Hvor har du købt den, hvis jeg må spørge? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   I en genbrug 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELEVPLADSEN ER I HUS!