Endnu et "statement" til smykkeskrinet!

Stilhed før storm!

Hej Bloggen

Der er en anelse stille herinde i øjeblikket, det er ikke fordi jeg er gået i hi på min sofa med serier, men simpelthen fordi der er store nyheder lige rundt om hjørnet! Og jeg glæder mig sådan til at kunne indvie jer i dem. Men indtil torsdag aften har jeg bare ikke så meget at fortælle jer, da mit livs største fokuspunkt, er en hemmelighed lidt endnu!

 photo Photo-25-07-13-170028_zps3bbb8fe7.jpg
Så mens jeg sidder og tripper over at få alt på plads og får lov til at dele det med jer, så håber jeg at der sidder en del af mine læsere og tripper over at været kommet ind på drømmestudiet!

Senere kommer der et inspirations indlæg med noget lækker krigsmaling, og lidt om hvad jeg skal af spændende ting i morgen. Lige nu må i nøjes med spændeingen!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et "statement" til smykkeskrinet!