I smilets by!

Dagens – black and white polkadots

Hej Bloggen

Dette er mit outfit fra i går, hvor jeg var i Århus til elevpladssamtale.
Skjorten er en af mine absolutte favoritter i min garderobe, jeg købte den sidste år lige inden modeugen i august, siden har den været på utallige gange.

 photo Opdateretfornylig177x_zpsdbec16b6.jpg

 photo dagens4_zps8fe627e1.jpgSkjorte – H&M // Kjole Masai // Sko – Jette Riis

I dag skal jeg besøge min mormor, og måske ind og se noget musik i byen i aften, hvis vejret bliver bedre. I morgen skal jeg til Århus igen (jeg nægter altså at stave det ved dobbelt a!) og være med i klinikken hele dagen. Jeg glæder mig så meget til næste uge, at jeg næsten ville ønske at jeg kunne springe weekenden over! Jeg skal nok fortælle mere om næste uges forløb når den her engang er overstået!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I smilets by!