- 10 kg

Nu uden næsepiercing

Hej søde læsere.

Jeg har som nogle af jer har set på instagram, fået taget min næsepiercing ud.

 photo udennaeligsepiercing_zpsf37c08e1.jpg

Det var en beslutning jeg tog for en måned siden, og fik taget mig sammen til at få gjort i fredags. Der er flere grunde til mit valg, det første er at jeg ikke vil have at den sender et forkert budskab når jeg er ude og søge elevpladser, dernæst går jeg igennem en kæmpe udvikling med mig selv og mit udseende i øjeblikket, i takt med mit vægttab. Jeg ønskede at få et lidt blødere look, det gør nemlig at jeg kan tillade mig lidt mere når det kommer til makeup og smykker, uden at det bliver for voldsomt.

Jeg har været glad for den, men jeg havde også lovet mig selv at den skulle ud igen inden jeg blev 30 (ikke at jeg er i nærheden af at være det endnu!). Det har været en ungdomsting for mig. Jeg har jo stadig mine tatoveringer. Jeg ved godt at de også er iøjenfaldende, men så er det heldigt at der findes lange ærmer!

Lige nu er jeg ved at pakke, jeg tager nemlig til København de næste tre dage for at søge elevplads. Der skal alligevel en del planlægning til.

Hvis i har nogle tips til nogle sjove ting der sker i hovedstaden de næste par dage, så sig lige til. Medmindre byen er helt død, nu hvor alle er på roskilde 😉

– Lise Emilia

   

2 kommentarer

  • Nice! København is the place to be. Du kan altid ringe, hvis du gerne vil have en køb kaffe – jeg er jo at finde på Vesterbronx! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes, det er meget mere klædeligt uden! Men jeg er også gammel og snerpet og bryder mig ikke om piercinger generelt. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- 10 kg