Dagens - i am woman hear me roar

– 10 kg

Hej søde læsere!

For blot et par timer siden stod jeg på vægten igen efter at have holdt en måneds pause fra vejning. I kan læse mere ang. det valg lige HER!

Jeg blev noget overrasket da det viste sig at jeg havde nået mit første mål. 
Altså at tabe 10 kg. For mig er det en kæmpe sejr, og jeg er virkelig glad for at jeg gik i gang med den her livsstilsændring. 

 photo Desktop48_zps1c1794b7.jpg
Jeg har taget før billeder, og nu også “undervejs” billeder, og det er virkelig tydeligt at se på dem at der er sket noget. Jeg har lavet et billede her bare at mit ansigt, resten holder jeg for mig selv. Men jeg kan dog fortælle at det virkelig kan ses på min mave, hofter og talje!

Siden sidste har jeg virkelig følt efter, hvad det har haft af betydning for både mit fysiske og psykiske velvære. Det kan virkelig mærkes, rent fysisk og udseendes mæssigt har det betydet at jeg har fået meget mere energi, mit humør er blevet bedre fordi mit blodsukker er langt mere stabilt, da jeg ikke når at blive udkørt og knotten.
Dernæst, er jeg  begyndt at kunne passe en masse af mit tøj, som jeg har ladet ligge gemt fordi jeg ikke har kunne nænne at gå af med det. Det er virkelig motiverende!
Psykisk kan jeg mærke at jeg har meget mere overskud, jeg føler mig mere fri, hvor jeg normalt er meget selvbevist, er jeg begyndt at kunne give mere slip.

Siden sidst har jeg ændret lidt på tingene, eller det vil sige at jeg har tilføjet noget. Nemlig mere motion! Intet voldsomt for det var jeg ikke selv giret til. Men lange gåture, og cykelen er kommet mere i brug. Og det virker! Man forbrænder altså en del kalorier af at gå 8 km! Jeg er begyndt at bruge en app som tæller mine skridt og beregner både tid, km og kalorier forbrændt for mig, den er gratis og hedder Steps Mania.

Jeg er altså lidt stolt af mig selv, og nu glæder jeg mig til at smide de næste 10!

– Lise Emilia

   

27 kommentarer

 • SÅ SEJT!! tillykke eller hvad man siger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det tror jeg godt at man kan sige 🙂 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  hvor er det flot rigtig godt gået, og hvor kan man bare se at du har tabt dig, super flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har alt mulig grund til at være stolt. Kan selv huske følelsen fra da jeg begyndte at tabe mig. Jeg var engang en størrelse XL og er nu nede i en størrelse Small. Det tog sin tid, men det var været det hele værd 🙂 Så stort skulderklap til dig. Du er alt for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak Debbie! 🙂 Du må lige give mig nogle fif når vi ses 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej liseemilia. Jeg synes virkelig det er super flot gået! Jeg er selv overvægtig, og får ikke den bedste støtte herhjemme. Har dog været på julemærkehjem i feb. 2012, men gik desværre ned med en psykisk lidelse. Så kiloerne røg desværre på igen. Og jeg er kommet frem til at jeg nok ikke når mit mål med 15 kg. Før jeg selv flytter hjemmefra.
  – men så flot du har tabt dig, og held og lykke i fremtiden. 🙂
  Knus cecilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Hæng i! Du skal nok klarer den! Nogle gange skal man bare ramme det helt rigtige tidpunkt!
   Det er super vigtigt at du acceptere dig selv og dit udseende så du kan få det godt med dig selv. Det vigtigeste for mig var at indse at folk elskede mig på trods af min vægt, at min tidligere kæreste synes jeg var smuk, selvom jeg vejede mere end jeg burde, at jeg fandt ud af at det ikke var en begrænsning for mig. Først efter det har jeg selv kunne gå rigtigt i gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt gået, og wow hvor man bare kan se en forskel. Stort tillykke herfra og held og lykke med næste målsætning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak! 😀 Ja, det kan også mærkes på min krop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æsj, hvor er du bare pissesej! Tillykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Quist

  Det har været spændende at følge med i hvad du har gjort, det er meget motiverende og jeg ser frem til forsat at følge dig i dit vægttab og i dit liv. Din blog er meget unik og din personlighed skinner virkelig igennem. Det synes jeg bare at du skal vide!

  Mange hilsner Kamilla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det gør mig virkelig glad at hører, det er også min hensigt 🙂 Tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kathrine

  wow det er godt nok vildt at du har tabt dem på så kort tid! :-O Jeg er selv lige startet for 14 dage siden, og jeg har kun tabt mig 1 kg. Det er altså flot!

  Og skøn blog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Juliane

  Nu har jeg jo alle dage (mens jeg har læst med på bloggen!) Synes du så formidabel ud.
  Men det klæder dig virkelig at have tabt dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes tydeligt man kan se det! Det er virkelig godt gået!
  Det var også nemt at se på dine “Dagens” den anden dag! Du er da bare pisse sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er jeg glad for at man kan 😀 Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  Det er virkelig godt gået Lise! Det sejt!
  Jeg håber det forsat vil kører derud af for dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et stort tillykke herfra! Det er super sejt. Har selv smidt 10 kg, i løbet af det sidste år og er så stolt og glad for at have gjort det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt gået & tillykke med det flotte resultat! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er du bare super sej 🙂
  Du kan vinde Nike sager på min blog – kunne evt. motivere til yderliger vægttab?
  http://www.fitspoblog.com/2013/05/200-bl-followers-giveaway-nike.html
  knus Camilla Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jamen dog, det må jeg lige se på! Og tak!!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - i am woman hear me roar