Dagens - bad news baby

Dagens – i am woman hear me roar

Hej Bloggen

Jeg har haft nogle rigtig sjove dage, med godt selskab, lækker mad og festlighedder. Faktisk havde jeg sagt til mig selv at jeg skulle spendere hele min dag på sofaen med mine tømmermænd, men Girls in airports spiller gratis koncert i aften, så den holder ikke helt. God og gratis jazz er svær at sige nej til!

 photo DSC_0110_zpsb5690588.jpg

 photo DSC_0120_zpsaf7c9d4e.jpg

Skjorte – Vintage // Nederdel – H&M // Halskæde – Gina Tricot // Sko – Jette Riis

Jeg blev virkelig glad da jeg i går fandt skjorten i min komode, den har ventet på at komme i brug det sidste halve år, den er købt på Morfars Moustache og var for lille til mig. Det er den ikke længere og jeg er glad for at jeg ikke gik af med den i mellemtiden.
Det er altså en bonus ved at tabe sig, specielt når man som jeg har lidt svært ved at give afkald på tøj, jeg prøvede også en del andet jeg ikke har kunne passe i lang tid, og nu sidder det lige som det skal.

Hvis du er i Odense, og ikke har det vilde at give dig til, så kom og hør Girls in airports på Amfiscenen kl.20.00!

Nu vil jeg forsøge at lade min lidt trætte krop op til en aften i jazzens tegn.

God lørdag til jer!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - bad news baby