Kampen om elevpladsen! - Vil du være min mester?

Lykken er at få en elevplads!

Jeg har ladt dette indlæg blive på bloggen da det jo også er en del af hele kampen. Jeg fik et opkald fra kosmetologen i dag, og hun har fortrudt og kunne ikke tage mig ind som elev alligevel. Derfor er kampen desværre ikke ovre endnu.

Hej søde læsere.

De sidste 2 dage har jeg været i praktik hos en kosmetolog her i Odense. Som i kunne læse i “Kampen om elevpladsen” forleden har det jo været mere end bare besværligt at finde en elevplads.

Jeg har haft 2 helt vildt gode dage hos en kosmetolog, og da jeg mødte ind i går morges til min anden dag, sagde hun at hun simpelthen var så imponeret over mig, fra dagen før, at hun, hvis jeg ville og kunne holde hende ud i 2 1/2 år, gerne ville have mig som elev. På trods af hun ikke havde tiltænkt at hun skulle have en elev i sin klinik. Og så kan i jo nok forstå titlen på dette indlæg!

 photo cf40830ede2311e29a4b22000a1fb593_7_zps49275c65.jpg
 photo d5409a50dd6f11e29efa22000ae90e92_7_zpsb294dcbd.jpg

Lykken er nemlig at få en elevplads, og ikke mindst hos den bedste mester jeg kunne ønske mig.
Så jeg er glad i låget, det lykkes mig at få en elevplads, og jeg kan nu se frem til at starte på kosmetiker uddannelsen i starten af august. Jeg er slet ikke i tvivl om at det er det jeg vil, efter de sidste to lange arbejdsdage har jeg været så glad, jeg har nydt hele dagen, fordi jeg har lavet noget jeg brænder for.

I går fejrede jeg det spontant med min veninde, og i dag kommer en god veninde til Odense, og det skal fejres endnu engang.

Så søde søde læsere, jeg er i mit gladeste jer! Tillykke til alle de ny udklækkede studenter og studiner, jeg ved hvor glade i er, i fejre jeres huer og jeg fejre at kunne starte et nyt og spændende kapitel i mit liv!

Forresten har jeg fået et nyt kamera, også i går, glæde med glæde på og glædes krymmel!
Det skal i nok hører meget mere om i morgen!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen om elevpladsen! - Vil du være min mester?