Lykken er at få en elevplads!

Dagens – bad news baby

Hej Bloggen

Jeg har ikke fået en elevplads alligevel, hun havde desværre fortrudt og følte ikke hun, fordi hun har lynende travlt, kunne rumme at have en elev i hendes lille klinik alligevel. Så kampen er desværre ikke slut endnu. Men nok om det, det var lidt af en rutchebane tur! 

Nu til det indlægget handler om, dette er nemlig det første dagens herinde i meget lang tid, og første rigtige billeder af mig efter jeg er gået igang med mit vægttab! Jeg kan virkelig mærke at jeg har tabt mig og jeg synes også jeg kan se det på billederne. Men jeg kunne godt tænke mig at hører fra jer om i kan se det? Det er også første gang jeg rigtigt flasher mit nye hår, det er både blevet længere og en del lysere. Jeg glæder mig til at jeg skal have lavet lyse striber i det.

 photo DSC_0039_zps15ef8959.jpg

 photo DSC_0049_zps3460de21.jpg

 photo DSC_0054_zpsd62999e9.jpg

 photo DSC_0062_zps11959ab1.jpg

Kjole – Masai // Toppen – vintage // Sko – Monki // Øreringe H&M 

Der sker mange nye ting i det her dagens, billederne er nemlig taget med mit nye kamera som er et Nikon D3200, jeg er super tilfreds og glad for det. I skal selvfølgelig nok hører meget mere om det i et særskilt indlæg.

Dagen har jeg spenderet med en veninde, der besøger Odense. I aften skal vi i byen, på boogies selvfølgelig!

– Lise Emilia

6 kommentarer

 • Jeg ligger mit indlæg i forlængelse af Ninnas. Jeg undres over, at en professionel kosmetolog ikke overvejer sin situation lidt bedre, før hun tilbyder dig en elevplads, for så i øvrigt er trække det tilbage. Fedt at læse din kommentar om, at du vil det så meget, at du bare kører på fortsat. På den måde skal det nok lykkes!

  Er imponeret over din positive tilgang til både små og store ting, som du deler herinde, herunder også vægttab. Jeg drømmer selv om at smide et par kilo, men har en rygrad som en skumbanan, så det kommer ikke til at ske foreløbig. Så hatten af for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Hej Helene! Tak for din kommentar!

   Jeg undre mig skam også, men det eneste valg jeg har er at kæmpe videre!

   Jeg har ville tabe mig i lang tid, først for et par måneder siden var jeg fuldstændig klar til at gøre noget ved det.
   Så det er ikke fordi min rygrad er lavet af stål, men blot fordi jeg fandt det helt rette tidspunkt.
   Jeg skulle lærer at sætte pris på mig selv og være glad for både mit udseende og mit liv inden jeg kunne starte det kapitel! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  What?! Ej så må hun jo ligesom lige bestemme sig! Det er jo virkelig ikke fedt at sige det før hun er 100% sikker på, at hun vil have en elev! Øv for en oplevelse da ):

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja. Men det skal nok gå, jeg skal have fundet en elevplads og det kommer til at ske, for jeg vil det her så meget (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Undskyld mit sprog. Men hvad helved bilder hun sig ind???…. Hun kan sku da ikke tillade sig først at sige, at hun gerne vil have dig som elev også dagen efter fortryder. Hun må da om nogen vide hvor svært det er at få en elevplads.. Hun må sku stramme hjelmen og tænke over det en ekstra gang. Amen altså! Jeg håber inderligt at du finder en GOD mester og at du får en plads. Det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak! Jeg har mine fingre krydsede! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er at få en elevplads!