Bare kald mig jordbærhjelm!

Kampen om elevpladsen! – Vil du være min mester?

Som i mine læsere nok ved, så vil jeg utrolig gerne starte på kosmetikeruddannelsen her til august, jeg sitre helt for at komme i gang med uddannelsen. Men der er lige det problem at det endnu ikke er lykkes mig til finde en elevplads. Derfor skriver jeg dette  indlæg, og håber at i, mine søde læsere, vil hjælpe mig med at komme i gang med min drømme uddannelse, ved at dele dette indlæg på de socialemedier og skrive til mig hvis i skulle kende nogen der måske kunne været interesseret i at få mig som elev.

“Kampen om elevpladsen!” Det lyder næsten som en bestseller i en ny ungsdombogs serie. Her har jeg gået og tænkt på alle i krav der var når man søgte videregåendeuddannelser, og kæmpet med at vælge den rigtige linje i gymnasiet, og holde mig opdateret på de forskellige uddannelser jeg havde i kikkerten.
Da jeg først tog beslutningen med mig selv om, at det var Kosmetikeruddannelsen jeg ønskede at starte på, blev jeg i en kort stund lettet over at det er en erhvervsuddannelse, men det var en kort fornøjelse, nu står jeg i den største kamp i min uddannelsestid, nemlig kampen om en elevplads der kan give mig skridtet ind i den karriere jeg så brændende ønsker mig!

Elevpladser hænger bestemt ikke på træerne! Nu går jeg her, skriver en masse ansøgninger, retter cv’et til for 10’ende gang. Der er krydsede fingre hele vejen, for jeg kan ikke se mig selv andre steder end til opstart op kosmetikeruddannelsen d.5 august.

Jeg følger alle de gode råd jeg får, og tager en masse initiativrige tiltag.
I næste uge skal jeg i praktik i 3 dage hos en Kosmetolog her i Odense. Jeg er spændt på at få lov at arbejde og lærer en masse. Jeg håber på 3 spændende dage, der om ikke andet kan se rigtig pænt ud på min ansøgning.

 photo Fotor0623105459_zps2f89655d.jpg
Min portfolio kan findes ved at klikke HER!

Hvorfor skal du vælge at tage mig ind som elev?

For mig er det allervigtigeste en mester skal vide om mig, at jeg har drive, ambitioner og det er min største drøm at arbejde i skønhedsbranchen!

Jeg er en ung kvinde der har erfaringer inde for salg, kundekontakt, branding, pr, socialemedier og makeup. Jeg har arbejdet frivilligt i foreningslivet hvor jeg har haft ansvar i bestyrelser og jeg ved derfor at både samarbejde og at kunne stå på egne ben er utrolig vigtigt.

Jeg er udadvendt, analyserende, god til at håndtere stressede og pressede situationer, jeg er kreativ og omsorgsfuld.

Vil du være min mester?

Kontakt mig pr. mail: lisenissen@msn.com

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • […] Juni fik jeg for en kort stund en elevplads, og mistede den igen, inden jeg nåede at blinke! Derefter fortsatte kampen igen, for det selvsamme. Det var også i Juni at mit hår endelig blev langt nok til at jeg kunne sætte det lidt op, og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klinik-elev
  få fodpleje- og kosmetolog uddannelsen
  GRATIS!

  Ring til Bina Knudsen på 40 27 01 09 og hør nærmere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Lise,
  jeg ved ikke om du allerede har set det, men jeg har sendt dig en mail 🙂
  Jeg håber på at du gider svare på den, når du engang får tid, inden for de næste par dage. Det ville i hvert fald være en stor hjælp for mig.
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det at “komme ind” på din drømmeuddannelse er ikke kampen mere, nej, det er den tilhørende praktik-/elevplads som er udfordringen. Jeg skal nok holde øjne og øre åbne, og ellers krydser jeg virkelig fingre for, at det lykkedes for dig! 🙂 God energi herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare kald mig jordbærhjelm!