Mine teenage idoler - del 1

Bare kald mig jordbærhjelm!

Hej søde læsere!

Min blogging halter sgu lidt, må jeg indrømme. Mest af det har noget af gøre med mit manglede kamera, jeg ved ikke hvorfor men jeg er af en eller anden grund mindre inspireret uden det ved min side. Måske handler det også lidt om at mit liv er fyldt med en masse andet end bloggen i øjeblikket, det samme er mit hovede. Lige nu kæmper jeg med næb og klør for en elevplads som kosmetiker, og hvor er det bare hammer svært! Det får i en status på i morgen! Så er der lidt i kærlighedslivet der er noget rod, det har det været længe, rodet er næsten holdt op med at gøre ondt nu, og hurra for det! En helt anden del er, at jeg endnu engang er faldet i en blogger-fælde! Nemlig “Er det nu godt nok”-fælden. Jeps, jeg tænker for meget over om i vil kunne lide et indlæg jeg laver, end rent faktisk at få postet noget til jer, hvilket i sidste ende ikke gavner nogle af os! Så den del er hermed slut. Derfor klør jeg mig bag øret og overbeviser mig selv om at det hele nok skal gå, jeg får forhåbenligt snart et nyt kamera (næste uge!!!) og nu får i en masse blandede og sjove indlæg. Det første omhandler mit hår, jeg har nemlig gjort noget drastisk (intet nyt under solen)!

Jeg har besluttet at jeg vil tilbage til min naturlige hårfarve, trangen/lysten til dette er kommet sideløbende med at jeg ha besluttet at gro håret længere. Så en gang ud i fremtiden kan i forhåbenligt finde mig med skulderlangt blond hår. Av, det gør faktisk lidt ondt at tænke på, kan se mig selv blive placeret i en stereotypisk blogger boks, men det har absolut intet med den tildens at gøre, men snarere et ønske om at få sundt og naturligt hår igen.

Det har været mørkt i mange forskellige toner de sidste 2-3 år.

 photo redhair_zps061d2887.jpg

Status er at det er gyldent/strawberry, det er ikke meningen det skal forblive det, planen er at jeg i næste måned får lavet en masse lyse striber i det, og fortsætter med det indtil det rødlige er væk. Men lige nu, kan jeg fint leve med det, specielt efter at både min kollega, mor og veninder troede at det var hensigten at det skulle være den farve det er og at den var pæn!

Hvad siger i til det, kan i forestille jer mig med lyst hår, eller er det bare helt galt?

– Lise Emilia

8 kommentarer

 • Mette Christensen

  Jeg er vild med din nye farve, og er faktisk i gang med det selv samme hårprojekt med mit hår 🙂 Jeg går også og venter på det skuldrelange lyse hår. Og jeg er sikker på, at dit klæder dig, når du engang når så langt. Og hvis du vælger at farve igen efter at have fået din naturlige farve tilbage, kan du jo bruge skyllefarve. Det er i hvert fald, hvad jeg har tænkt mig, hvis mit naturlige jeg bliver liiidt for kedeligt.

  Konklusion: I dig your new hair

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se det endelig resultat, men farven du har nu, klæder dig virkelig os godt!

  // Nana http://www.chiclightning.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg synes det er helt fantastisk, at alle de hårfarver jeg har set dig med, har klædt dig helt vildt godt – selv den farve du har nu, som ikke er meningen 🙂
  Jeg lærte dig også at kende som lyshåret, så jeg glæder mig til at se den farve igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak hvor er du sød! Ja det gjorde du jo, det er godt nok mange år siden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver sørme spændende at se! ((o:

  resofikka.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja jeg er også selv spændt på resultatet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, jeg troede også det var meningen? Det ser nemlig super flot ud til dig og din frisure 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak 😀 Det er altså også et ok resultat, når det nu skal være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine teenage idoler - del 1