En dag vil jeg rejse til Sri Lanka.

Nu skal det jo ikke kun gå op i kilo!

Hej Bloggen

Som i jo ved er jeg i gang med et større vægttab, Allévo har været kæmpe søde og hjælpe mig på vej med deres produkter, i kan læse mine tidligere indlæg om opstarten, undervejs, og deres produkter HER, HER og HER.

Jeg har tabt mig lidt over 7 kg siden jeg for en lille måned siden gik i gang. Det har været mega fedt og meget motiverende, og mit mål om de første 10 kg virker overkommelige. Men jeg kan mærke at jeg har haft meget fokus på hvad vægten sagde, og jeg har slet ikke mærket nok efter på hvordan det har påvirket min krop og mit sind (altså i en positiv retning!) Så nu lægger jeg vægten på hylden, og vejer mig først igen om en måned. I den kommende måneds tid vil jeg blive bedre til at mærke efter hvordan mit energi niveau er, hvordan jeg synes kosten fungere bedst og stadig komme med tips til jer hver gang jeg falder over noget jeg gerne vil dele med jer.

 photo tumblr_m9yohewXg71rfjr7mo1_500_zpscc3ba124.jpg

Jeg har grundet min fødselsdag efterfulgt af 4-5 dages hårdt arbejde ikke kunne holde min plan om at spise 6 gange dagligt, på trods af at jeg var kommet ind i en god rytme. Jeg kan virkelig mærke at jeg blev mere træt, mere sulten og mere vrissen, noget af det skyldes dog et arbejds pres og stress, men ud over det gik det virkelig op for mig at jeg har været langt mere veloplagt og frisk de dage hvor jeg har fået spist de 6 måltider. Dette er også en kæmpe motivations faktor for at komme op på hesten igen, og sørger for at få de gyldne mellem måltider.

Jeg glæder mig til at se hvad vægten siger om en måned, indtil da vil jeg føle mere på de indre faktorer og hvordan mit energiniveau er.

Jeg håber ikke jeg keder for mange af jer med mit vægttabs snakkeri! Jeg kan fortælle jer at jeg i morgen får mine kamerating med hjem igen, som lige nu er på mit arbejde og så kan jeg love jer for der meget snart kommer dagens, nye køb og meget meget mere her på bloggen!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • […] For blot et par timer siden stod jeg på vægten igen efter at have holdt en måneds pause fra vejning. I kan læse mere ang. det valg lige HER! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag vil jeg rejse til Sri Lanka.