Outfit inspiration til sommerens mange fester

En dag vil jeg rejse til Sri Lanka.

Reklame.

Ordet rejselysten har alddrig været noget hverken jeg selv eller andre forbandt med mig, som person. Ikke fordi jeg ikke kan lide at rejse, for det kan jeg helt bestemt og det er altid helt vidunderligt at møde andre kulture og se omgivelser man vil huske resten af sit liv, helt anderledes fra dem man er opvokset med. Sagen er bare den, at mine forældre aldrig rigtig har rejst og derfor har de fleste rejser jeg har været på. været studierelateret. Jeg har ingen udlængsel men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke ønsker at rejse. For det gør jeg. Jeg har bare ikke travlt med det. Et sted der dog altid siden mine teenage år har fascineret mig og trukket i mig, som jeg desværre endnu ikke har besøgt, er fantastiske Sri Lanka. Jeg har en rigtig god veninde, som har familie der og jeg har derfor fået et indblik i livet i Sri Lanka. Alle de søde mennesker jeg har mødt igennem hende som er fra Sri Lanka og mange der stadig bor der, har alle sammen haft sådan en behagelig vibe. De er livsglade, hurtige i replikken og farverige. Både i deres være måde og deres stil. Jeg lavede tilbage i folkeskolen og en projektopgave hvor Sri Lanka var en del af den og siden har jeg besluttet mig for, at der er rejser til sri lanka i vente for mig. Det er helt bestemt et sted jeg bliver nødt til at besøge. Måske hvis jeg er rigtig heldig, kan jeg en dag tage med min veninde og hendes familie når de rejser derned, det ville hvert fald være så spændende og hyggeligt.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration til sommerens mange fester