Makeup - Vamp it up!

Bloggen har fået nyt sommer look!

Hej søde læsere!

Jeg synes bloggen trængte til at blive sommerklar lige som alle os andre, derfor er der kommet ny header på. Jeg håber i kan lide den, og ikke bliver alt for forvirret af at bloggen nu ser lidt anderledes ud.
 photo header1yelleowxxx_zps7a6d9194.jpg
Illustrationen har jeg selv tegnet, hvilket nogle af jer nok kan se. Jeg er selv blevet ganske tilfreds med den og synes den giver et lidt anderledes liv til bloggens tema.

Jeg forsøger at få opdateret sider i menu’en med mere, så de er up to date!

Jeg kigger forbi i aften med et “rigtigt” indlæg da dette mest af alt bare bare en lille information!

Åh jeg gik totalt i barndommen/mine teenage år og jeg har fundet en lille hjemmeside med gifs jeg ved i kan huske dem her! Hvem har ikke haft en Arto profil og selv lavet design og sat gifs ind i stakke vis? Jeg tror næppe jeg var den eneste!

 

Glitter divider

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup - Vamp it up!