Klædeskaberiets makeover team!

Projekt slank – 7 kg

Hej Bloggen

Det bliver et kort lille visit fra min side! Jeg ville blot dele en god lille nyhed med jer!
Jeg stod på vægten her til morges, og måtte gøre det flere gange for at være sikker på at jeg så rigtigt! Jeg har rundet det 7’ende kg. Mit mål om at tabe de første 10 kg i løbet af sommeren er kommet meget tættere på, jeg ved med mig selv at jeg nok skal nå de næste 3! Jeg er virkelig glad, og stolt over mig selv, jeg troede det ville blive et helved at smide de første 10. Det var godt jeg endelig tog kampen op!

 photo 935342_10151528833538369_453394590_n_zpsf491d375.jpg

Jeg måltidserstatter stadig med Allévo, det fungere stadig rigtig fint! I sær deres barer er jeg kæmpe fan af! De er virkelig handy til morgenmad på vej ud af døren og når du er ved at gå kolde midt på eftermiddagen. I kan i øvrigt følge Allévo på facebook, der kommer løbende rigtig godt tips fra diætisten Kirsten, som også er hende der rådgiver mig. I kan finde facebooksiden lige HER!  Ellers spiser jeg sundt, jeg forsøger at spise så lidt unødvendigt som muligt. Jeg har været til bryllup og drukket alkohol, så jeg havde bestemt ikke regnet med at der ville være sket noget på vægt-fronten, hvert fald ikke i den positive retning! Man bliver godt nok motiveret af det her! Mere salat tak! 😉

Nu står den så flytning, jeg glæder mig til at sidde i en lejlighed med mine møbler i aften!
Lige nu er jeg mest bekymret for alle de mange trapper og regnen! Jeg faldt og slog mit knæ ret slemt i lørdags og det gør stadig åndssvagt ondt, men så er jeg jo så heldig at have nogle søde mennesker i mit liv der vil hjælpe mig!

Vi ses på den anden side søde læsere!

Husk at i altid kan følge med på instagram under LiseEmilia

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædeskaberiets makeover team!