Alternative løsninger og en manglende logik.

Nu med lejlighed og frygtelig travlt!

Hej Bloggen

 photo IMG_7834_zpsd3cbec5c.jpg

Jeg fik lejligheden og jeg skal overtage den her i midste af ugen og flytte officielt på lørdag, derfor har jeg hammer travlt. Men jeg er glad, helt enormt glad for at jeg endelig får mit eget! Jeg glæder mig til at indrette den søde lille lejlighed, og til at vise jer det.
Men i og med at jeg får mere travlt end jeg allerede havde i forvejen, så bliver bloggen pumpet op med musik, inspiration og gode tips, da jeg næppe selv får tid til at vise mit eget ansigt så meget herinde før om en uge.

I pinsen har jeg været til det smukkeste bryllup, det var altså noget helt specielt.
Og ellers har den stået på planlægning i lange baner!

Vi ses på den anden side!!!
– Lise Emilia

   

1 kommentar

  • […] i mod, og at jeg fik skrevet det. Men også i hvor underligt et barn jeg var! Maj var måneden hvor jeg fik lejlighed! Satte mig for at tabe mig 1o kg, gjord min egen bod på Havnekulturfestivallen klar og fyldte […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternative løsninger og en manglende logik.