Dagens - 70's Yellow!

Jeg ville ønske jeg havde…

Reklame.

Når jeg ser tilbage til slutningen af min folkeskole tid, så er der særligt én ting ved hele situationen der ærger mig noget så gevaldigt. Da jeg stoppede i niende klasse, tog enormt mange af mine gode venner og veninder og ja klassekammerater på efterskole. Nogle på efterskole i sønderjylland og andre på sjælland, selv nogle på efterskoler på fyn. Jeg ville ønske jeg havde gjort det samme. Men grundet min lidt særlige situation med plejefamilie og biologisk familie blev det for omfattende hvis jeg skulle gå på efterskole. For hvor skulle jeg så hen i weekenden når jeg ikke skulle være på skolen. Kunne kommunen sætte min plejefamilie på hold og hvad nu hvis det ville ende med at gøre mere skade end gavn? Derfor ungik vi at arbejde videre i det. Jeg kom dog i en normal 10.klasse som jeg blev helt vildt glad for. Selvom det slet ikke var det jeg drømte om. Så har du muligheden og ser din situation bare en anelse mindre kompliceret id (Hvilket de flestest heldigvis da gør) så ville jeg tage på efterskole. Vælge en der taler til dine interesser som en mega cool musik skole ved grænsen læs her, en fed friluftsefterskole eller noget helt, helt tredje.
Efterskole er for mange der hvor de for første gang knytter tætte bånd og livslange venskaber. Der hvor de får mulighed for at finde sig selv mere og udforske flere sider ad sig selv. Jeg fik heldigvis knyttet tætte bånd alligevel, da jeg gik til FDF (Spejder red.) hvor vi var afsted på nogle kurser og lejre der bragte os tæt sammen. Faktisk findes der også FDF efterskoler og jeg kan love jer for, at det var det sejeste i mine kredse da jeg var 15-16 år gammel 😉 . Vi afholdte mange kurser og lejre på og ved efterskolerne, så liiidt af følelsen, den fik jeg immervæk med.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - 70's Yellow!