Spring outfit inspiration

Dagens – 70’s Yellow!

Hej Bloggen

I dag lykkes det mig at få taget et dagens, jeg blev stoppet af en ordentlig omgang tordenvejr i går, lige som jeg stod klar med kameraet. I dag fik jeg min veninde til at skyde et par billeder. Cardiganen har i set før, men det et ikke så ofte den er på, men nu hvor vejret er til lidt mindre tøj kommer den på. Den er fundet for et års tid siden i min tidligere lokale genbrug, jeg elsker simpelthen den lysegule farve og den 70’et fell der er over de hvide striber.

 photo DSC_0525_zpsbec3b08f.jpg

 photo DSC_0523_zpsc355162a.jpg

Kjole – H&M // Støvler – H&M // Cardigan – Vintage
// Øreringe – Erbs & Bjerke

Tag jer forresten ikke af mit lidt halv mærkelige hår, det er ikke et dårligt forsøg på en hipster frisyre, men simpelthen fordi jeg ikke kan holde ud af have det hængende nede i den her varme, og så er jeg bare så uheldig at det hele ikke kan komme med op endnu!
GRO NU, NAKKEHÅR!

Jeg håber i nyder jeres fridag! Jeg bruger min på at planlægge røven ud af bukserne, maj måned er proppet med fede events, fester og en masse andet godt!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Lækkert outfit! Jeg er helt vild med den gule farve. Meget forårs- og sommer-agtigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring outfit inspiration