At være plejebarn var en altafgørende faktor i mit liv

Lately I:

Hej Bloggen

Det er længe siden jeg har lavet et “Lately I” imdlæg, nu synes jeg tiden den var inde!
Det er en ordentlig omgang denne gang, da der er gået over 2 måneder siden sidst!

 photo 2013-04-233_zps8e4b63d6.jpg

1. Redaktions møde på sommerglaede.dk 2. Min søde fotografven Mikkel til Re:event  3. Jeg fik lavet der her fantastiske tattoo ser mere HER  4. Jeg nød udsigten på vej ud til min søster 5. Jeg har nydt mit job på ungdomshuset hvor jeg underviser piger i makeup og styling 6. Jeg havde glemt de her sko, jeg burde nok snart få ryddet op i min garderobe! 7. Jeg har haft krøller hår, og elsket det  8. Jeg har smilet og nydt alt det nye og gode i mit liv 9. Jeg har arbejdet et sted med masser af makeup og derfor givet huden en pause af og til!

 photo 2013-04-23_zpse56c29bf.jpg1.Jeg har rost Tiger for at have verdens bedste danskvand til en 10’er! 2. Jeg har spist lækker frokost fra Bagel shoppen  3. Jeg har spist indisk takeaway med en meget speciel person 4. Jeg har været til kvoteplads samtale  5. Jeg har hentet lækker makeup på posthuset, det får i mere af vide om snart! 6. Jeg har købt nye sko!  7.Her kan i se makeuppen på! 8. Jeg har undret mig over om dette er ny mode? 9. Jeg drømmer om at mit hår bliver længere! KOM NU!

 photo 2013-04-231_zps1c50cbea.jpg
1. Jeg havde glemt alt om denne boks, det var næsten som at få gaver! 2. Jeg har været hammer tidligt op, lidt for mange dage! Jeg er kæmpe B menneske!  3. Men det var okay, for en af dagene var det for at fejre min søde venindes Polterabend! 4. Jeg er blevet forkælet hos min mormor 5. Lavet sund og lækkert alternativ til koldskål 6. Men spist slik med Cecillie 7. Jeg har været lidt vred på verdenen  8. Jeg har købt mit første par bukser i 2 år 9. Det hele gik, rød sodavand er en direkte kilde til glæde!

 photo 2013-04-232_zps40354696.jpg
1. Jeg har gloet hammer meget på min nye tattoo 2. Skålet foråret ind med min smukke veninde 3. Jeg har hygget mig med min nevø og niece 4. Jeg har fejret søde mennesker med tema fest 5. Fået brugt min pinke læbestift fra the body shop 6. og været glad for en god weekend med min barndomsveninde!  7. Jeg har fundet denne gamle sag, død fugl all the way! 8. Jeg har drukket lidt for mange øl med frk. Cherry bomb aka Line Halkjær som  9. Jeg har spist den første is i forårs solen
 photo Opdateretfornylig150_zps6529a15e.jpg
1.Jeg har spist koldskål  2. Jeg har undret mig over hvorfor nogle mener jeg går for meget i sort? Jeg ved ikke hvor de har den idé fra! 3. Spist bøf på en søndag 4. Luftet mine nye sko 5. Oppet mig når det kommer til at få taget dagens til jer!  6. Jeg har gået aller mest i mine hvide sneakers fra Jette Riis  7. Jeg har elsket sort og hvid  8. Jeg har taget chancen og søgt det her job ved COVER (KRYDS FINGRE!!!)  9. Jeg fandt endelig tid til at tegne lidt!

Alt i alt har de sidste 2 måneder været rigtig gode, der har været lidt bump på vejen, men jeg tror mest af alt det har været plusser! Jeg er glad, jeg tager chancer, jeg er forelsket og sidst men ikke mindst sindssyg inspireret!

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være plejebarn var en altafgørende faktor i mit liv