Dagens - no blues

Une expérience positive avec Esprit

overskrift: En positiv oplevelse med Esprit

Hej Bloggen

Esprit DK har ikke været noget der tidligere har fanget mig synderligt meget, jeg har forbundet det med praktisk og sportsligt tøj siden jeg var lille, som i nok kan regne ud har det aldrig helt har været min boldgade!

MEN!

Jeg har brugt de sidste 4 timer på Esprits webshop, og gang på gang faldt jeg over items som jeg ville ønske jeg selv havde i min garderobe, og hvordan kan det være jeg ikke havde opdaget at de også laver sko, oven i købet, mega fede sko?!
Jeg endte med at åbne 40 faneblade i streg, og så kom idéen, “jeg laver en stylings process”.  Alt på disse collager er fra Esprit, alt sammen kan købes på deres webshop.

Jeg håber, at sidder i der ude og har haft lidt samme syn på Esprit som jeg selv, at det bliver twistet og ændret lidt nu!

Her er mine bud på hvordan du kan bruge Esprit i dine forårs/sommer outfits!

 photo Opdateretfornylig140_zps0208d861.jpg

 photo Opdateretfornylig141_zps903b894a.jpg

 photo Opdateretfornylig146_zpseec53e92.jpg

 photo Opdateretfornylig137_zpsbc1d5425.jpg

 photo Opdateretfornylig147_zps1aa3df40.jpg

 photo Opdateretfornylig143_zps65768a4f.jpg

 photo Opdateretfornylig144_zpsbceb7c7d.jpg

 photo Opdateretfornylig142_zpsb1e9bc39.jpg

 photo Opdateretfornylig138_zpsd134ee5b.jpg

 photo Opdateretfornylig145_zps9f88f14a.jpg

 photo Opdateretfornylig148_zpscdc833aa.jpg

Jeg har fået en lille øjenåbner, og vil helt klart holde øje med Esprit i fremtiden. Når det så er sagt, så skal det jo ikke blive alt for rosenrødt, for der var to ting der var som jeg forventede og som jeg er ret ærgerlig over, deres smykker og tasker var altså ikke noget at råbe hurra for!
Derfor er mange af de outfits jeg har lavet meget simple. Men det er også det eneste jeg ikke var positivt overrasket over!

Jeg er glad for at jeg tog udfordingen op til at skrive dette indlæg. Det er sponsoreret, men er udelukket skrevet ud fra mine holdninger og mine idéer.
– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - no blues