Jeg var et mærkeligt barn!

110 km/t

Hej Bloggen

Nu prøver jeg at stramme mig an for at få lidt mere styr på min blogging igen. Jeg ved godt at det har haltet lidt. Man bliver godt nok sat på prøve når alt begynder at kører derud af med 110 i timen! I og med jeg har tilbragt væsenligt mindre tid hjemme end normalt har det været svært at finde tid til at få taget et dagens, og det er uden tvivl også kun fordi at det er begyndt at blive lysere at jeg har nået at fået taget nogle til et dagens, som er oppe på bloggen i morgen tidlig.

 photo IMG_6425_zpsf46baf78.jpg

Det kan være svært at finde tiden til at gøre det ordenligt! Jeg elsker jo at blogge, jeg elsker at i læser med, og at give noget videre. Men det skal ikke være påtvunget, det dur bare ikke. Et kort øjeblik i sidste uge, overvejede jeg om jeg skulle tage en pause, ikke blogge i en måned, eller noget i den dur, men jeg har besluttet at det jeg nok i virkeligheden har brug for er et par fridage, så jeg kan slå lidt ned i farten og få styr på alle de fabelagtige ting jeg oplever og skal til at opleve. De kommer heldigvis i løbet af den her uge, mon ikke det hjælper på alt den stress og jag?

Jeg er her stadig og jeg gør mit bedste jeg kan lige nu.

Læs med i morgen kl.09.00 hvor der er et dagens oppe!
Jeg kan afslører at jeg har bukser på!!!
Husk i hele tiden kan følge med på instagram – LiseEmilia , hvor jeg opdatere i løbet af min dag!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var et mærkeligt barn!