Spændt op til lir!

Jeg var et mærkeligt barn!

Men hvor har det dog bragt mig meget godt i livet!

 photo barn_zpsf7c5321c.jpg photo 549787_10151417841988369_494762476_n_zps92480d97.jpg

Der hersker ingen tvivl, jeg var et mærkeligt barn! Jeg var den klassiske kreative type, der hellere ville tegne end at regne. Jeg faldt over mine egne fødder, var ikke den smarte type og kyssede først en dreng da jeg var 12-13 år gammel. Og så var jeg spejder. I kender typen!  Jeg rendte tit rundt i min egen lille verden, dannede mine egne meninger, og det er jeg glad for den dag i dag. Jeg lå middel i de fleste fag, og hørte gennem hele min folkeskoletid “Jamen Lise, du er jo så kreativ og social” det var min boks. Mit hovede har aldrig fejlet noget, men der gik lang tid før jeg selv opdagede det. Først i slutningen af 9.klasse og i 10.klasse begyndte det faglige at spille for mig.

Så hvis i har siddet og tænkt hvem jeg dog var før bloggens opstandelse, så kan jeg sige at jeg var ekstremt underlig (det er jeg nok stadig!) Jeg var både den kreative nørd, spejderen og den politiske aktive. Jeg sad også i elevrådet næsten alle år, og skolebestyrelsen. Ja, det var mig!

Jeg har haft en speciel opvækst som jeg har berettet om før, i kan læse mere om, at voksne op som plejebarn HER, at have to mødre HER og det jeg sætter pris på HER. Så i virkeligheden er jeg faktisk kommet ret godt ud på den anden side, hvis jeg selv skal sige det. Jeg bruger min tid på ting jeg elsker og den kreative verden. Jeg tør for første gang i mit liv for alvor at tro på at mine drømme kan gå i opfyldelse!

 photo indlaeligg_zps3e1c37a0.jpg

Nu sætter jeg pris på den skævhed jeg altid har haft, mit syn på tilværelsen, min af og til naive tiltro til andre mennesker, som både har gjort mig godt og ondt. Jeg er følsom og eftertænksom. Jeg elsker at have været et mærkeligt barn!

Jeg håber i synes det var hyggeligt at få et lille tilbageblik fra min siden af!

– Lise Emilia

 

 

   

4 kommentarer

 • Sjovt indlæg – måske man skulle lave sådan et selv.

  Jeg var sådan et barn, som også altid hellere ville tegne end at løbe rundt og lege. Jeg var vel egentlig altid bare hende, der var lidt dukset og jeg “fandt” aldrig rigtig identitet i noget andet end skolen, før jeg startede til sang i 7. klasse.

  I skolen var jeg så også sådan en, der skrev projekt om Christian d. 4.’s liv og Ribes historie (vel at mærke, når vi havde fået lov til at skrive mellem ALT mellem himmel og jord). Og så synes jeg vikinger, jernalderen og de nordiske guder var sejt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Åh hvor herligt! Vi kunne have været gode venner som børn os to, det er jeg sikker på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vigtigt at sætte pris på sine skævheder. Jeg var også et yderst specielt barn, som havde fantasivenner og snakkede meget med mig selv. Faktisk kunne jeg i mange år bedst lide at lege selv, så jeg har derfor aldrig haft problemer med at underholde mig selv. 🙂
  Jeg elsker også at jeg var et mærkeligt barn – det har givet mig lidt mere personlighed og erfaringer end så mange andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spændt op til lir!