Det glemte Dagens

A quote is just a tattoo on the tongue.

Hej Bloggen

For filan hvor har jeg det bare helt igennem fantastisk lige nu. Min aften i går var så god, koncerten med Dúné var fabelagtig, og jeg lavede et interview med Mattias Kolstrup til sommerglæde, som jeg lover at poste til jer, når det er oppe.

I går var en lidt speciel dag for mig, det sidste år har været det hid til mest omvæltende for mig. Jeg har taget store beslutninger,  jeg har fundet ud af hvad jeg vil med mit liv,
jeg har lært mere om mig selv, end jeg nogensinde troede jeg ville komme til.
Der sad jeg så i går eftermiddags, og tænkte jeg får sgu lavet den tattoo i morgen.
And so i did!

Tattooen er fra den første illustration jeg lavede sidste forår som hele min tegnestil udspringer fra. Det var med den jeg begyndte at føle mig hjemme i det. Så her er en lille reminder til mig selv om at jeg kan hvad jeg vil, jeg elsker den del af mit liv og jeg vil om noget sætte mere pris på den end nogensinde før.

Her er den så:

 photo IMG_6109_zpsfb3e2c3d.jpg

 photo IMG_6114-001_zps16b97709.jpg

 photo IMG_6111_zps934d10dc.jpg

 photo IMG_6110_zpscb9567d9.jpg

Inden:
 photo IMG_6103_zpsec262aa2.jpg

Under:
 photo IMG_6105_zps525c7881.jpg

Jeg synes den er blevet så fin, den er tro til min illustration og den symbolisere så meget for mig. Det er altid godt at minde sig selv om ens styrker, men også om de gange man har rejst sig fra støvet og rettet ryggen igen. Livet er hårdt noglegange, men også godt, og lige nu, helt ufattelig godt.

Den er lavet ved Nemesis Tattoo i Odense.

Hvad siger i så til den? 🙂

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • Wooow, hvor er den flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er jeg glad for at du synes 😀 Det er dejligt jeg ikke er alene om det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fed! Når jeg læser et indlæg som dette, længdes jeg virkelig efter at få lavet en tatovering mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er altså også fedt at få dem lavet, det er en kæmpe glæde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det glemte Dagens