Dagens - Black, black, white.

Dagens – vintage angora

  1. Hej Bloggen

Jeg har glædet mig lidt til at vise jer min nye strik, til min efterhånden store samling.
Denne er dog det eneste jeg ejer i angora. Den er så blød og lækker, det er næsten til at dø over. Dog fnulre den som bare fanden, men det er jo ikke noget nyt, det må man jo tage med. Tror den må en tur i fryseren. Jeg har hørt det skulle hjælpe.

Jeg har altid været så fascineret over hvad man kan skabexmed garn, jeg kan huske min mor havde en kabelstrik i hvid min mormor havde strikket til hende som jeg var dybt forelsket i. Hvis du gerne vil kaste dig ud i et strikke projekt så køb garn på nettet. Der er et større udvalg af garn online og du kan også spare en del penge oftest.

 photo dagens_re-event_dok5000_1_1_zps7e0045ae.jpg

 photo dagens_re-event_dok5000_2_1_zps4eecd553.jpg

I dag skal jeg være sammen med en af mine yndlings mennesker, Line. Vi skal have en rigtig veninde dag, men yndlingsfilm, snak og mad! Perfekt dag.

God søndag søde læsere!

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Black, black, white.