Fund i Klædeskaberiet - Sko

verdens bedste studiejob

Hej Bloggen

Der er sket det helt fantastiske at jeg har fået et job som er helt fantastisk. Jeg er blevet ansat på ungdomsskolen som underviser i Makeup og styling.

 photo 644673_10151385876898369_1051008180_n_zpsdcd6f3a6.jpg

 photo IMG_4685_zps953ddeb9.jpg

Det er altså det bedste studiejob jeg kunne have forestillet mig. I forgårs sendte jeg min ansøgning til kosmetikeruddannelsen, det hele går bare den rigtige vej lige nu!

Jeg glæder mig til at kunne lade jer følge lidt med i mit nye job og alt der sker omkring mig. For det går ikke stille af i øjeblikket. Dog har min krop valgt at strejke i dag, jeg er helt slået ud. Men jeg håber på at blive frisk til i aften, hvor jeg skal fejre min skønne veninde Sandra samt til en fastelavsfest, jeg har dog ikke nogen udklædning endnu, men det findes der med garanti en hurtig og nem løsning på.

Live behandler mig godt i øjeblikket!

– Lise Emilia

   

2 kommentarer

  • […] denne gang i uge 7! Marts førte også en masse godt med sig, som en følge af Klædeskaberiet, fik jeg job op Ungdomshuset, hvor jeg skulle undervise unge piger i Makeup og styling. Ungdomshuset havde de mest nærværende […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det lækkert for dig! Altid den bedste følelse i verden, når tingene går ens vej. Tillykke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fund i Klædeskaberiet - Sko