superstar.dk - casio

Vær den bedst mulige udgave af dig selv

Hej Bloggen

Som jeg har løftet sløret lidt for både på bloggens facebookside og på instagram, har jeg været igang med at rode med noget makeup og tage billeder til en portfolio. Jeg vil sige så meget, at det er i forbindelse med min forhåbenligt kommende uddannelse.
Det er nemlig sådan at jeg vælger at gå efter min drøm om at blive stylist.

Jeg skal til kosmetiker uddannelsen skrive en personlig ansøgning. Og det får mig til, at overveje mit valg, og gå i dybden med det.

 photo portfolioblog_zps3ded2c84.jpg
I kan se hele min portfolioHER

Når jeg skal forklarer andre hvorfor det er at mit drømmejob er stylist, handler det ikke kun om hvor sjovt jeg synes det er at lægge makeup og klæde folk på. For mig handler det om noget meget dybere end det. Det handler om mennesker, indtryk, udtryk, selvværd og personlighed.

I bund og grund, at være den bedst mulige udgave af sig selv.

Jeg ved at jeg med tiden vil møde mange mennesker, der mener at skønhedsbranchen er overfladisk og unødvendig. Men der vil jeg godt slå hånden i bordet og argumentere for min sag. For det er langt fra det billeder jeg har af det.

Jeg ved fra mig selv, hvor meget det giver mig at føle min præcentabel når jeg skal ud og face verdenen. Og turene i Fakta søndag morgen iført joggingtøj og tømmermænd, tæller ikke. Og dog, jeg elsker ikke ligefrem at være til offentligt skue iført slaske tøj og slidte sneakers, ikke så meget fordi jeg tænker over hvad kasseekspedienten tænker (Jeg ved af erfaring, at man ikke bider mærke i dens slags, i sine lange vagter i kassen) Men mere fordi, at mulighederne for mig og min fremtid er alle steder, og man kan rende ind i hvem som helst i fakta, selvfølgelig tager jeg chancen, men min pointe er, at jeg ville være mere klar og på banen, var jeg iført en af mine “uniformer” og følte mig veltilpas.

Vi er alle forskellige, og jeg synes det er utrolig vigtigt at hylde den forskellighed! Lige netop derfor er det vigtigt, at man bruger det man fra naturens side har fået givet, på den bedst mulige måde. Faktisk kan det gøre helt ondt inde i mig, hvis jeg ser en der har klædt sig uflaterende eller for den sags skyld kedeligt og upersonligt. Jeg får bare lyst til at ruske vedkommende og sige “Lad mig give dig en makeover” i bedste Trinny and Susannah style. Der er ikke nogen grund til at lade skønhed gå til spilde!

Så sent som i torsdags så jeg et afsnit af Trinny og Susannah i Danmark. Og da en af de unge kvinder fik lov til at se sig selv med sit nye look, strålede hun af så meget glæde, at jeg fik våde øjne. Den følelse der afspejlede sig i hendes ansigt, det er den jeg så gerne vil dele ud af! Det var som så hun sig selv for aller første gang.

Det handler ikke om, at leve op til skønhedsidealer, men det handler simpelthen om, at have det godt med sig selv. (derved lad det ikke være sagt at man ikke kan have det godt med sig selv uden makeup og den slags) Der er mange måder at bliver tilfreds med sig selv på, men jeg ved at det hjælper at føle sig smuk, jeg ved at det giver en selvtillid og en god indgangsvinkel til livet. Det er ikke nødvendigvis den fulde løsning, men det kan være en del af den. Accepter hvad livet har givet dig og brug det på bedst mulig måde!

Nu er det sådan at jeg skal ud og søge elevplads i næste uge, og jeg håber sådan at jeg finder en!
Skulle en af jer læsere kende en kosmetiker der står og mangler en elev så skriv endelig til mig, det ville være en kæmpe hjælp!

– Lise Emilia

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

superstar.dk - casio