TIP: Billigt kameraudstyr!

Illustrationer: 3 bloggere + det løse

Hej Bloggen

Jeg skulle have været på fotojob i går, men da det desværre blev aflyst endte jeg med at have en alene dag, her hjemme i lejligheden. Jeg følte mig meget inspireret, og inspirationen varede hele dagen, og resultatet var ret produktivt, hvis jeg selv skal sige det!

Jeg vil starte med at vise jer dem individuelt.

Marie fra bloggen Vildekaniner.dk

 photo mariejedigvildekaniner_zps76070b96.jpg

Meilholm fra meilholm.blogspot.dk

 photo meilholm_zpsea0bcf82.jpg

Nanna fra fashionavecnanna.dk

 photo fashionavecNanna_zps80e283c3.jpg

Og dem fra min pure fantasi:

 photo helloyellow_zpsaf78e4ca.jpg

 photo mkainspireret_zps4f904b72.jpg

 photo greenmouth_zpsfbd99e3e.jpg

 photo DSC_0326_zps8436d992.jpg

 photo DSC_0324_zps22e21796.jpg

Jeg brugte det meste af dagen på at lave illustrationer, dog med pauser og tv kørende i baggrunden. Jeg har kørt lidt color splash tema på dem, og det synes jeg giver dem et helt unikt look. De er endda kommet op og hænge! Største delen af dem hvert fald. Det er længe siden at jeg har fået lavet så mange, som jeg oveni købet er tilfreds med, på en dag. (Ok, jeg tegnede den første i forrige nat inden jeg gik i seng, men ellers.)

Jeg synes de gør det meget fint på min væg.

 photo DSC_0327_zps3170efc4.jpg

 photo vaeligg_zps767193a4.jpg

Husk at i altid kan bestille portrætter og andre illustrationer af mig, i skal bare sende mig en mail på: lisenissen@msn.com. Skulle du have interesse i at købe en af mine illustrationer, kan du kontakte mig på samme maill

 

– Lise Emilia

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Billigt kameraudstyr!