Owl illustrations

TIP: Billigt kameraudstyr!

Hej Bloggen

Som jeg nævnte igår, ville jeg fortælle jer lidt mere om min lille remote til mit kamera. Dette indlæg er et tip om kameraudstyr til ingen penge, som jeg selv har været rigtig glad for.
Jeg tror specielt blogger-piger kan relatere til hvor død irriterende det kan være, at løbe frem og tilbage mellem til ens kamera for at så en selvudløser til at tage et billede, der bare er på nippen til, at være skarpt. Har du lige som jeg heller ikke nogen sød loverboy, en mor der kan finde ud af, at bruge et kamera, eller en veninde/søster ved hånden 24/7, så har jeg løsningen. (Hvert fald på kamera fronten)

 photo kameraudstyr_zpsff25927b.jpg

Jeg købte for to år siden mit kamerastativ, og jeg tror det er nogle af de bedste penge jeg nogensinde har givet ud, for det er så nemt at bruge og kan justeres i højden! (SÅ SMART!) Jeg købte det på ebay, til ingen penge lige HER. Det koster altså kun 84 kr!
Senere købte jeg så (efter megen løben frem og tilbage til kameraet) en remote (jeg havde en til mit gamle Sony kamera også). Jeg synes det var så fikst! Heldigvis hjalp ebay mig og også denne gang! For 12 kr fik jeg den til, lige HER!

Nu bruger jeg Nikon, MEN! Stativet fungerede også til mit tidligere Sony kamera, og jeg ved at det passer til stort set alle mærker. Remoten kan du finde til næsten alle mærker, det er bare at søge efter det du skal bruge.

Jeg håber i kunne bruge det!
– Lise Emilia

 

3 kommentarer

 • Tusind tusind tak for tippet! Vil rigtig gerne have flere billeder af mig selv på min blog, men har bare ikke orket det med at skulle løbe frem og tilbage, og finde på sjove steder at stille kameraet. Så tak! 🙂

  Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, kender det alt for godt det der med, at trykke på selvudløseren og løbe frem og håbe på man står det rigtige sted. Men jeg har fået anskaffet mig stativ og fjernbetjening nu, hvilket jeg er super glad for 🙂

  Nikolineanine.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fik også endelig købt mig en lille fjernbetjening via ebay for nogle måneder siden nu – bedste item ever! Selvom folkene bag sony bestemt ikke mente at netop mit kamera kunne betjenes med en fjernbetjening, prøvede jeg alligevel og det virkede skam – mener at jeg gav 16 kr. for en fjernbetjening inkl. batteri 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Owl illustrations