Antlers and light

Design dit eget cover

Hvis der er noget jeg synes der er lidt sejt så er det når man selv kan vælge hvordan ens cover skal se ud. Jeg har fået en del ting hjem jeg havde bestilt, en af de ting jeg har fået ind af døren, som jeg uden tvivl nok skal blive glad for! Nemlig mit nye iphonecover hvor jeg selv har valgt reklametryk. Du kan få lavet alle mulige slags reklameartikler og generelt tryk på reklame hvor der er fri leg og helt vildt mange muligheder. Jeg elsker at vælge selv og det er altid en sjov og personlig gave man kan lave til en man holder af og som man måske gerne vil lave en lille smule sjov med. Du kan få dine idéer først ud i liver lige her på – http://bl-graphic.dk/

Photobucket

Photobucket

Idéen med at lave sit eget personlige cover, er så mega fin. Jeg synes virkelig det er hyggeligt, og det siger jo sig selv, meget personligt. Jeg bliver mindet om noget der betyder noget for mig hver gang jeg tager min telefon frem. Hvilket er ret så ofte. Faktisk var det ret svært for mig at vælge hvad jeg ville have på mit cover. Jeg havde så mange idéer. Jeg var ikke i tvivl om at de skulle være noget der kunne gøre mig i godt humør på en dårlig dag og noget der havde en positiv effekt på mig som et godt citat der passer på lige præcis der hvor jeg er i mit lov. Så derfor jeg altså endte med et billede, med et citat jeg lavede for et års tid siden. Et af mine favoritter: “Art is not living. It is the use of living.” 

Jeg elsker det citat. Billedet har jeg lavet i Photoshop. Jeg elsker alt med stjerne og galakser – faktisk er det måske ved at gå hen og blive lidt et små usundt forhold haha.

Jeg tror måske godt jeg kunne finde på at få lavet nogle flere, det kunne også gøre sig godt som en personlig gave.

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Årh, er lige faldet over din blog – hvor er den bare skidefin!

  Kh. Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak Astrid! 😀 Det er jeg virkelig glad for at du synes!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Antlers and light