Lately I:

Neglelak – Party Of Five Glitters

Jeg måtte bare lige vise jer mine negle. Jeg er nemlig helt forgabt i min ny indkøbte neglelak. Jeg synes virkelig de er simple men stadig festlige. Dette bliver ikke meget andet end et lille bitte inspirations indlæg til jule/nytårs negle.

Photobucket

Photobucket

1. Wet’n’Wild lakken Party Of Five Glitters 2. Hvid neglelak fra Tiger

I dag har jeg være ude og fælde juletræ med mine skønne familie, og lige nu sidder jeg hos min søde Mormor, som har fødselsdag i morgen. Jeg bliver natten over, så jeg kan være her fra morgenstuden og fejre hende.

Jeg håber i har haft en formidabel weekend!

Husk at deltage i den 3. advent giveaway lige HER!

– Lise Emilia

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately I: