Illustrationer af inspirerende personer

Makeup – Dark lips

Hej Bloggen

I dag har jeg for første gang i alt for lang tid haft mørk læbestift på. Det føles som evigheder siden. Jeg har været slemt glad for den lette røde farve på det seneste. Men i dag kom den altså på.  Den giver bare et outfit noget af et pift.
Jeg ville virkelig gerne have taget et dagens til jer i dag, men mit SD-kort er gået i stykker, så indtil slutingen af næste uge, må jeg nøjes med min iPhone. Sådan kan det jo gå når man ikke har et backup kort liggende.

Photobucket       Photobucket

Jeg har en del forskellige læbestifter, men når det komme til de helt mørke må jeg indrømme at min favorit helt klart er MaxFactors  nr. 765 “So Berry”, som også er den jeg har på, på billederne her. Jeg har inden jeg har påført læbestiften, brugt en lipliner i noglelunde samme farve, for at holde den så godt på plads som mulig.

Photobucket

Så er du til mørke læber, eller er måske lige på vippen til at prøve looket, så er denne her altså min anbefaling!

Og eller bare en anbefaling om at springe ud i det!

 

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Illustrationer af inspirerende personer