Et budget jeg burde have lagt noget før.

MyTrendyPhone – Mint SwitchEasy Colors cover

Hej Bloggen

Jeg har været så heldig at MyTrendyPhone, har sponsoreret dette lækre cover til min iPhone. Jeg er så vild med det, faktisk kan jeg virkelig godt lide idéen om at min iPhone får en helt ny farve, og at det er så nemt og omskifteligt.

Photobucket

 

Materialet er så blødt og lækkert, og giver en lyst til at have det på! Jeg synes ofte at denne form for covers kan blive lidt “klisterede” i det. Men ikke dette! Jeg har brugt det i flere uger i streg nu, og jeg er ovenud tilfreds, materialet og designet er virkelig kanon.

Så kunne du tænke dig at spice din iPhones look lidt op, så er det altså en super fin måde at gøre det på.

Når det kommer til webshoppen er jeg også godt tilfreds! Den er nem og overskuelig at finde rundt på.
Jeg har tidligere købt en kameraoplader, som kom allerede 2 dage efter, så der er lynhurtig levering!
Desuden rummer webshoppen rigtig mange forskellige produkter, jeg vil sige at der næsten ikke er noget du ikke kan finde derinde, når det kommer til tilbehør!

 

Her kan du finde covers til iPhone 5 iPhone 4S covers og iPhone 5 etuier 
Står du og mangler noget, til dit kamera eller telefon, så er webshoppen virkelig besøget værd!
– Lise Emilia

Dette indlæg er sponsoreret – men er min egen personlige holdning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et budget jeg burde have lagt noget før.