Makeup inspiration

Et budget jeg burde have lagt noget før.

Reklame.

 photo Opdateretfornylig228.jpg

Ja titlen taler jo i virkeligtheden for sig selv. Jeg kan slet ikke huske hvor mange gange at et budget er blevet nævnt som en helt fantastisk idé, som jeg bare aldrig rigtig kom i gang med. Sådan ved jeg der er rigtig mange der har det. Særligt unge studerende. Det er bare lidt svært i starten når man flytter hjemmefra. For hvordan ved man hvor mange penge man kommer til at bruge på mad og hvad koster strøm lige i kvatalet. Det har for mit vedkommende været meget learning by doing. Nu har jeg så forsøt mig med en madplan og for at være ærlig, så har jeg virkelig sparet penge jeg slet ikke vidste jeg brugte på mad jeg i sidste ende bare smider ud. Hvis du kunne tænke dig noglegode råd om økonomi så kan jeg anbefale at kigge inde på hjemmesiden  Raadtilpenge.dk,  Det er dejligt både at spare penge og vide hvor mange penge man rent faktisk kan tillade sig at bruge på tøj og ja ikke mindst makeup,

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup inspiration