Accessories.dk

Magasin webshop

Hej Bloggen

Nu er Magasin ikke længere kun for dem der bor i de lidt større byer. Det er nemlig sådan at Magasin har opgraderet deres webshop. Så nu er det mulig for alle at shoppe Magasins lækre og store udvalg. Målet med opgraderingen er at Magasin ønsker at det skal være muligt at man kan shoppe det samme store udvalg, som i butikken, på webshoppen.

Jeg kan virkelig godt lide idéen om at man kan bruge webshoppen, på samme niveau, som de fysiske butikker.

Webshoppen er overskuelig og nem at finde rundt på, da man kan søge på produkter, mærker eller efter pris. Nu er jeg jo en af de heldige der har en Magasin lige i nærheden, men jeg tænker at jeg kommer til at bruge webshoppen til at søge efter produkter f.eks. hudpleje, inden jeg tager ind for at købe dem. Det er jo dejlig nemt at se om de har det man står og mangler.

Photobucket
Nu er julen jo næsten om hjørnet, så kunne jeg ikke lige undgå at blive inspireret til julegaveønskerne. Så jeg har lavet en lille ønskeliste ud fra den lækre skønheds-afdeling på webshoppen.

I kan finde alle de lækre makeup produkter I webshoppen.
Hvad siger i til det piger? Er der nogle af jer der ikke bor i nærheden af en Magasin, der vil få glæde af webshoppen? Jeg synes selv at Magasin har et skønt udvalg af produkter, og så de får samme sortiment online, synes jeg er ret cool.

– Lise Emilia
 Dette indlæg er sponsoreret, men er min egen personlige holdning. 

2 kommentarer

  • Nu bor jeg selv meget tæt på Magasin, men skal da alligevel cykle lidt for at komme derhen, så selv for os der bor i nærheden kan det da være dejligt. Og så er det jo ikke kun lækkert at finde gaver til sig selv, men også dejligt at kunne købe gaver online, så man ikke skal stresse op mod jul og bare få det hele leveret til døren 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Accessories.dk