At være plejebarn var en altafgørende faktor i mit liv

Accessories.dk

Hej Bloggen

Indholdet af en af mine andre pakker, var smykker fra accessories.dk. De har den lækreste webshop, som bare bugner af de fedeste accessories, du kan få alt lige fra smykker, tasker, og til solbriller. Der er simpelthen alt hvad et pigehjerte begærer.

Ikke nok med at de har en frygtelig masse fede produkter, så er det altså også en meget su-venlig webshop.
Priserne er nemlig mere end bare fair.

accessories.dk har også deres eget online Modemagasin/Blog hvor du kan få tips om hvilke solbriller der passer til dig, hvad der er must haves og meget mere.

Nu til pakkes indhold!

Photobucket

Photobucket

Englevinger med similisten

Jeg synes simpelthen de her øreringe er så flotte.
Normalvis er pink jo ikke lige min bedste farve, men i det her tilfælde er jeg ret begejstret! Jeg kan lige se dem sammen med en pink læbestift! Ofte synes jeg at lange og store øreringe bliver alt for tunge og det ender altid med at jeg tager dem af efter nogle timer. Men de her er så lette, og jeg mærker næsten ikke at jeg har dem på, og det er altså virkelig et stort plus i min bog!

Se flere lækre øreringe HER 


Photobucket

Photobucket

Statement øreringe 

De her øreringe er virkelig et statement, og det kan jeg godt lide. Jeg synes ofte jeg ender ud i at have halskæde på og ingen øreringe, nu kan jeg vende den om, og pifte et helt outfit op, med de her lækre øreringe.
Som i de overnævnte øreringe, så er de her også meget lette og tynger ikke ens øre. Hvilket altså vil sige at man kan holde ud at have dem på en hel dag!  Det er virkelig noget jeg vægter højt, jeg har godt nok tit måtte sande at mine øreringe var for tunge, og endt med kun at bruge dem i nogle timer, og siden har de så ligget og kigget på mig, hver gang jeg skulle vælge smykker. Men det bliver ikke et problem med dem her!

Se flere lækre øreringe HER 

PhotobucketPhotobucket

Brillekæde i metal som kan købes lige HER 

Sidst men ikke mindst, har jeg fået en brillekæde med, hvilket jeg er rigtig glad for. Sådan en har jeg ikke haft siden jeg var barn. Men nøj hvor har jeg bøvlet meget med briller af og på i sommers, hvor jeg også brugte mine solbriller, nu bliver det altså en anelse lettere, nu hvor det ene par kan hænge som et smykke om halsen mens det andet det er på.
Kæden er meget behagelig at have på, den kradser ikke, som man måske kunne have forventet da den er lavet af metal, og kanterne er lavet så kæden glimter når solen rammer den. Det er lige tilpas liret til mig!
accessories.dk er virkelig et besøg værd. Jeg har selv fundet en del på webshoppen, som jeg blivet nødt til at eje!

Jeg glæder mig til at vise jer, hvordan jeg vil style smykkerne.

– Lise Emilia

 

Dette indlæg er sponsoreret af accessories.dk 
Dette er min egen personlige holdning til produkterne samt webshoppen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være plejebarn var en altafgørende faktor i mit liv