Vintage smykker

Texture and rust

Hej Bloggen

Noglegang finder jeg kærlig og inspiration i de underligste ting. Selv min niece på 3, synes jeg var lidt skør i dag.
Jeg var et smut med ude på min svogers arbejdsplads, hvor der stod en stor hvid container, som havde en masse rustpletter. Af en eller anden årsag, talte den til mig, jeg kan slet ikke få farverne ud af hovedet. Jeg hev selvfølglig min iPhone frem og tog nogle billeder. Jeg ville lige dele dem med jer,i håb om at nogle af jer også kunne se det smukke og rå i det.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

 

Call me crazy, men jeg synes det er smukt!

😉

– Lise Emilia

3 kommentarer

  • Jeg er ikke så meget for det sidst billed, men de 2 andre er faktisk ret fede på en eller anden måde. Jeg tror aldrig at jeg selv ville have set det, hvis jeg havde været den der var hved containeren, så fedt nok at du gjorde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

    Jeg ved ikke hvorfor, men det ser virkelig fedt ud! Jeg kan kun gi’ dig ret i at det både er smukt og råt! Jeg er vild med det!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintage smykker