Oppe fra og ned

Møde-dagens samt informationer om bogen

Hej Bloggen

Jeg har været syg med virus siden søndag, men er nu på benene igen.
Men jeg har af den grund ikke fået taget et ordenligt dagens, men dette er dog hvad jeg havde på i går, da jeg var til møde om den bog jeg er med i – “At give op har aldrig været en mulighed” Autentiske beretninger fra tidligere plejebørn.
Photobucket

Jeg fik bogen udleveret i går, til mødet hvor vi også planlagde vores reception d.27ende, hvor jeg skal holde et oplæg, samt vores tur til København d.5 Okt. hvor vi har det møde med socialministeren Karen Hækkerup, hvor jeg har fået æren, at få lov at overrække bogen til hende. (Jeg er kæmpe stolt og spændt). Efter den 27 september vil jeg give jeg lidt flere dybtegående informationer om bogen, indhold, købe muligheder med videre.

Photobucket

Photobucket

Jeg har lige kæmpet mig igennem en ordentlig Geografi aflevering og andre lektier.
Nu står den på frokost, inden jeg skal ind og hente min nevø fra skole. Jeg glæder mig til at få en lille rundvisning af skolen, de små krudtugler bliver satme så hurtigt store
🙂

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oppe fra og ned