Mig og MAMA

En have og at vinde en pris for den

Jeg tror rigtigt mange kender følelse af at se tilbage på noget man har oplevet, eller noget man har gjort i sin barndom som nu virker helt vildt skørt og får en til at trække lige en lille tand ekstra på smile båndet når mindet om der kommer frem i ens hukommelse. Sådan har jeg det om nogen i den grad selv! Jeg tror helt ærligt jeg var lidt af en særlig og jeg havde altså nogle interesser som stak lidt ud fra mængden.

Jeg har aldrig vundet en medalje i noget andet end at finde guld med en si i Legoland, dog har jeg vundet ikke bare en men hele to præmie pokaler. Her tænker du nok at jeg har dyrket en eller anden sej sportsgren men det er slet ikke der landet ligger, faktisk ret så lang fra.

Jeg havde en skolehave på år i træk, ja du kan nok godt se hvor det her bærer hen lige pludselig. Jeg formåede altså at passe min lille 1 x 2,5 m have til UG og vinde både en anden og tredjeplads i skolehavepasning. Ja kom ikke her!

Nu tænker du så nok at jeg er typen med rigtig grønne fingre der drømmer om en kæmpe stor have med springvand og højbede, meget idyllisk men det er langt fra hvad jeg ønsker. Kvoten er altså brugt op når det kommer til havearbejde og en altan ville nok fint kunne gøre det for mig 😉

Men om jeg nogensinde ender med en andens version af en drømme have med højbede og et bålfad læs mere om højbede her Det må tiden vise.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og MAMA