Mini me og børnetøj.

Der findes intet sødere end børnetøj, for slet ikke at nævne babytøj. Mini sko kan særlig bløde mit hjerte op. Jeg er så heldig at min søster har fået børn så jeg har kunne shopper børnetøj udsalg med god samvittighed selv at halvdelen af tiden bliver brugt på at gå fuldstændig i sviner over baby tøj. Det er svært at bekrænse sit når der er udsalg på børnetøj, for 20-30kr for en fin lille kjole føles altså som ingenting og babytøj udsalg er på præcis samme måde. Jeg er stadig lidt i tvivl om, om jeg selv skal have børn. Sådan er der nok i virkeligheden mange unge singler der går og har det. For mig er det ikke er mål i liver at få børn, ej hellere er det meningen med mit liv at sætte en mini i verdenen. Der lyder måske underligt og anderledes for mange og jeg er også den første til at sige at børn i den grad er fantastiske og jeg har fuldt ud forståelse for dem der vælger der som en af de aller største prioriterer i deres tilværelse. Det er helt normalt at ønske sig børn og et familie liv. Det er langt de fleste der har det sådan. Måske ændre der sig for mig en dag. Jeg ville hvert fald elske st klæde en lille mini me på i det aller sødeste tøj som det du kan finde på ungerne.dk. Jeg tror at hvis jeg bliver mor så bliver jeg det sent og det har jeg der faktisk helt fint med.

Indtil tiden for mig måske kommer vil jeg stadig gå i svimer over små sneakers, de mest tøsede slå kjoler og print og mønster der er mere nuttede end hvad der burde være tilladt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg