Skitser og et spørgsmål

kender i der når man både kan være for og imod noget? Sådan en svær balancegang med ubeslutsomhed og argumenter der er gode på begge sider af sagen. Ja, sådan har jeg det! Jeg elsker kunst i mange forskellige former. Jeg har altid selv tegner meget som mange af jer jo godt ved. Derfor har jeg også været helt utrolig  fascineret af andres evner på den front. Grafitti er noget der deler vandene! For vi kan vel hurtigt blive enige om at et navne tag er drøn kedeligt og ligegyldigt men at store stykker af Street art er en helt anden snak.

Jeg har været med til rens graffiti væk flere gange. Både på min gamle folkeskole hvor det var med knofedt og ikke grafittirens. Jeg har også hjulpet til på en ejendom hvor vi måtte få hjælp fra nogle der er mere prof med graffitirens københavn, Odense og Aarhus, ja faktisk alle byer har grafitti. Men graffitirensning kan virke så nyttesløs når der lyn hurtigt dukker noget op igen. graffitiafrensning københavn – se det her .

Der findes virkelig meget smuk grafitti i form af vægmalerier og generelt street art. Jeg har næsten lige været på en virkelig fed udstilling om Street art på brandts kunstmuseum i Odense og nøj der var nogle fede værker der kunne gøre alle teenagere med en spraydåse misundelig uden lige.

Jeg ville ønske der var flere byer der gav plads til grafitti på en mere kultiveret måde der kunne fremme det kreative aspekt, måske det kunne være med til ar holde dem der bare vil lave ballade fra at spraye deres nametag al verdens steder og derimod give plads til dem der er virkelig gode til det og kan skabe noget smukt og underholdende i byrummet. Hvis godt man måtte lave grafitti var der nok ikke så meget af den mindre kønne slags 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skitser og et spørgsmål