Genbrugsfund

Dagens – Break the chains

NB: Husk at deltage i den lækre DKNY og Asos.com Giveaway lige HER

Hej Bloggen.

Sommeren har ramt bloggen lidt, tiden går så stærkt når man har ferie! Men her har i altså et bette dagens!
Jeg går og laver en masse forskellige ting i øjeblikket. Jeg har lige tilmeldt mig DSUs sommercamp, i går, selvom jeg ikke regnede med at skulle med, så nu skal jeg af sted allerede på onsdag, og til søndag, jeg tror virkelig det bliver hyggeligt!  Det er efterhånden længe siden at jeg har været af sted med DSU.
Når jeg så kommer hjem igen, så er modeugen jo lige om hjørnet, som jeg glæder mig helt vildt til!
Men jeg har selvfølgelig computeren med mig, og lover at uploade en masse indlæg, selvom jeg ikke er hjemme!

Photobucket
Kjole – H&M // Skjorte H&M
Photobucket
Halskæder – H&M til 39.95.
Photobucket
Sko – Bianco

I dag har jeg haft Vibeke på besøg, til pandekager, og i eftermiddags har jeg drukket kaffe med Jane. Nu står den på sofa hygge, med levende lys og tegne grejet er fundet frem, følg med på instagram hvor jeg oploader undervejs, i kan også se dem jeg fik lavet i går, find mig som LiseEmilia.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsfund