De nyeste skitser

Skitser af Lise Emilia

Hej Bloggen
Nu hvor i tog så pænt i mod de sidste skitser jeg viste jer, tænkte at jeg ville lave endnu et indlæg, da jeg var igang med at tage billeder til dette, opdage jeg en af mine skitsemapper, som jeg har tegnet i de sidste par måneder, jeg tænkte jeg lige ville tage dem med også. Nogle af jer har måske set dem på Instagram, hvor i kan finde mig som Lise Emilia.
Jeg håber i vil tage lige så godt i mod disse, som i gjorde de sidste.
🙂

Som jeg har nævnt tidligere har jeg jo givet Jane, to skitser, som hun heldigvis blev rigtig glad for, da jeg ikke har dem på mig længere, af gode grunde, måtte i lige nøjes med billederne fra Instagram.
Jeg har allerede flere klar til jer, men for at indlægget ikke skulle blive alt for tungt, får i dem for sig.
Jeg håber i kan lide dem, og i må meget gerne sige hvad i synes om dem.

🙂
– Lise Emilia

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nyeste skitser