Mine 5 yndlings ting, i mit hjem.

Lille Lise’s TV-køkken.

Reklamer.

Da jeg var lille legede jeg ofte ting jeg havde set i tv’et. Alt fra fangerne på fortet hvor jeg løb igennem hele huset og vores store newfound lander hund var en tiger og sten ude fra gården var mønter. Andre gange gik det også til at jeg legede motormus fra mars med mine venner i børnehaven men noget af det jeg husker aller tydeligt at have leget når jeg var helt alene, det var Tv kok. Det var den gang det for alvor blev en ting i Danmark og tv’et bugnede i mad programmer og smarte kokke som Nikolaj Kirk. Jeg havde ikke det helt idelle legetøj til det, en skål og en ske var hvad der kunne blive til. Men jeg elskede det. Jeg husker at jeg stod og fortalte ind i væggen som var det et kamera, hvad jeg lavede. Sikker en fest. Jeg synes det er så fedt at jeg er kommet sådan en stor udvikling i det legetøj der er af vælge imellem, men i stedet for at forære min niece endnu en barbi eller andet i den dur, gav jeg hende ting til hendes legetøjskøkken som hun elsker. Første gang hun skulle bruge det, sa hun godt nok fast i vasken som hun havde pillet ud. Det var et særdeles godt grin vi fik os på hendes bekostning. Men nu kan man få næsten alverdens legetøjs ting til et køkken, blandt andet mamamemo legemad fra am leg, der er produceret sikkert og af gode materialer. Det have været en fest at have flødeboller i mit tv-køkken. Hvis børn i din familie elsker at lege at de laver mad kan du med sikkerhed ofte finde Mamamemo legemad tilbud. 🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 5 yndlings ting, i mit hjem.