UMASHI

Mine 5 yndlings ting, i mit hjem.


Hej Bloggen.
Jeg har som i før har set, en del ting i mit hjem, nye så vel som vintage, jeg tænkte jeg lige ville vise jer mine 5 favoritter.
Her har jeg altså ikke talt de nye sofaer, eller mine spisestuestole med, selvom de nu også er rigtig dejlige.
Jeg skriver en lille fortælling om hver ting, under billederne.

1.  Lykkestenen:
For mange ville dette bare være en sten med hul i. Men for mig, har lige netop, denne sten, utrolig meget betydning for mig. Den har fulgt mig siden jeg var barn. Sagen er den, at jeg har fået den af min biologiske mor, hun havde fundet den på stranden, og da jeg så kom hjem den weekend, gav hun mig den, og sagde at det var en lykkesten, grundt det store hul i den. Og sagde at den havde hun taget med hjem til mig. Den står i min ene vindueskarm i stuen, sammen med mit forstenede søpindsvin som man lige kan ane i baggrunden. De har et punkt, hvor de står sammen, så det næsten ser ud som om, at de hører sammen.

2. Uglen:
Uglen har jeg haft siden jeg var barn, den er oprindeligt tiltænkt at være bogstøtte, men efter alle de år, synes jeg der er så meget charme i den, bare i sig selv, så nu får den lov til at stå fremme. Jeg var lidt små bange for den, da jeg var lille, men nu hører den bare til i mit hjem.

3. Lampen:
Denne lampe har ikke nogen særlig forhistorie. Jeg har købt foden og skærmen hver for sig, i den lokale genbrug, og sat dem sammen. Men jeg synes den er så fin, og den passer bare perfekt ind i mit hjem. Jeg har bare noget med gamle møbler og især frynser!

4. Billedet/citatet
Dette billede har jeg selv lavet, for omkring 3 måneder siden. Citatet er mit yndlings, og jeg har selv lavet billedet, for aat minde mig om de vise ord. For det ikke skal være løgn har jeg et indre ønske om at få tatoveret “Sometimes if You wanna hold on You got to let go” Når jeg engang er kommet igennem mit vægttab, og er tilfreds med min krop.

5. Armbåndet:
Dette smukke og meget unikke armbånd, har min far lavet den gang han var ung, jeg havde selv en lille version med en teske da jeg var lille. Dette fik jeg lov til at overtage, den dag jeg blev konfirmeret. Jeg synes det er så smukt, og jeg elsker at det er noget min far selv har lavet.Min mor har stadig et andet, som er lavet med en gaffel, også meget smukt!

 

Jeg har altid fået af vide at jeg bor hyggeligt, både her i lejligheden, på kollegiet, og den gang jeg havde mit værelse hos mine forældre. Jeg synes det er så skønt at man kan se at det er mig der bor her, jeg elsker alle de forskellige ting, som give mit hjem et personligt preg.

Da jeg var lille drømte jeg af og til om at bygge mit helt eget hus, gerne designet af en arkitekt med flair for at skabe lys. Det er nemlig noget af det vigtigste for mig. Med arkitekter kan man netop få noget helt specielt designet præcis som man drømmer om eller få en arkitekt til at lave en tilbygning der gør ens nuværende hus mere funktionelt. Det er heldigt at der er arkitekthjælp at få. Læs mere her – http://klahn-arkitekter.dk/ . Nu vil jeg drømme lidt videre! 😉

Lise Emilia

1 kommentar

  • Yes, dét citat der er også bare et af mine yndlings. Dét og så: “There is one thing I know about being happy; It’s not about taming your pain and your fear and your enemy. You gotta let’em all loose and surrender to life’s uncertainty” (fra The Road af samme skønne kvinde).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UMASHI