Let the beauty of what you love be what you do

De fineste i verden!

Her taler jeg altså om de skønneste underkopper jeg købte i min lokale genbrug i går!
Sommerfuglene er ikke ægte, men de ligner godt nok! Jeg har lyst til at hænge dem op overalt, men et kam man jo desværre ikke. Jeg er vild med dem! Som i nok snart har opdaget har jeg en ting, for gamle møbler mv. Og den lokale genbrug kender mig lidt for godt. Hehe, det er hvad der sker.


Lige nu sidder jeg og drikker en kom the, inden jeg bliver hentet af min svoger og ungerne, jeg skal nemlig ud og hente min komode og hjem igen og bygge min reol og sætte hylder op, for fanden hvor bliver det godt når det hele er på plads! Jeg glæder mig til at vise jer det!
I aften holder vi fastelavnsfest i lejligheden, og jeg skal have en lidt anderledes og sjov udklædning på. Derud over bliver det en fest med hjemmelavet sangria og kajkager, det kan kun blive godt! God lørdag til jer!

 

– Lise Emilia

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let the beauty of what you love be what you do